Vluchten naar Noord Cyprus

Bespaar tot 10% door hotel en vlucht samen te boeken

Vertrek Vliegveld Selecteer Luchthaven.
Vertrek Datum
24 mei 2024 vrijdag
Nachten
Zoek
Vertrek Vliegveld Selecteer Luchthaven.
Vertrek Datum
Retour Datum
24 mei 2024 vrijdag
24 mei 2024 vrijdag
Zoek Vlucht
Al onze vluchten omvatten:
Volledige CAA ATOL-bescherming
Vriendelijke klantenservice te allen tijde
20 kg bagagevrijstelling + 8 kg handbagage
Geen creditcard- of debetkaartkosten
Geen verborgen kosten

Boek uw goedkope vlucht naar Ercan Airport in Noord Cyprus met ons eenvoudig te gebruiken, betrouwbare en veilige reserveringssysteem.

Als u op zoek bent naar goedkope vluchten naar Noord Cyprus, bent u op de juiste plaats! Boek uw Noord Cyprus vluchten tegen de beste prijzen, met vertrek vanaf regionale en nationale luchthavens in het VK en Europa naar Ercan Airport.

Met GoNorthCyprus.com is het boeken van vluchten naar Noord Cyprus vanuit het Verenigd Koninkrijk en Europa nog nooit zo eenvoudig geweest!

Goedkope vluchten naar Noord Cyprus zijn net goedkoper geworden, met vluchten naar de luchthaven van Larnaca in Zuid Cyprus. Vliegen naar Noord Cyprus via Zuid Cyprus kan sneller en goedkoper, en u kunt vliegen met Nederlandse luchtvaartmaatschappijen als KLM en Transavia.

Vluchten naar Ercan Airport Noord Cyprus

Transfertijd naar Kyrenia: 40 min

Transfertijd naar Famagusta: 45 min

  • Langere vliegtijd maar een kortere doorreis naar uw hotel
  • Geen grensovergangen nodig

Onze voordelige 2024 vluchten naar Noord Cyprus zijn nu beschikbaar - Vanaf £195.


Gebruik ons reserveringssysteem om de actuele prijzen te checken en alle luchtvaartmaatschappijen te vergelijken.

Alle Noord Cyprus vluchten komen aan op Ercan Airport Noord Cyprus, slechts 40 minuten rijden vanaf de meeste vakantieoorden. Vluchten naar Noord Cyprus vanuit het VK en Europa moeten allemaal een tussenlanding maken in Turkije. U kunt vliegen met Turkish Airlines, Pegasus Airlines, Atlasjet en onze gecharterde vluchten. Eenmaal op Ercan Airport, bent u slechts een korte taxitransfer of huurauto rijden van uw hotel of huurvilla.

Turkish Airlines to North Cyprus

Turkish Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije, met lijnvluchten naar Noord Cyprus via Turkije. Turkish Airlines vliegt dagelijks 3 keer vanuit Amsterdam via Turkije naar Noord Cyprus. Turkish Airlines heeft driemaal de Skytrax awards gewonnen voor Europa's Beste Luchtvaartmaatschappij.

Pegasus Airlines to Northern Cyprus

Pegasus Airlines biedt voordelige vluchten naar Ercan Airport en is een populaire keuze voor vakantiegangers voor vluchten naar Noord Cyprus vanuit Londen Stansted, Manchester en Amsterdam.

Atlas flights to North Cyprus

AtlasGlobal, vroeger bekend als Atlasjet, vliegt dagelijks vanuit Amsterdam naar Ercan Airport via een tussenstop in Istanbul Airport.

Charter flights to Northern Cyprus

GoNorthCyprus.com biedt exclusieve chartervluchten aan via onze DMG Cyprus Groep en brengt daarmee de beste selectie van voordelige vluchten naar Ercan Airport. We hebben daarvoor Tailwind Airlines gecharterd, een gezamenlijke Turks-Britse chartermaatschappij, samen met Onur Air, de grootste privé-luchtvaartmaatschappij van Turkije. Met GoNorthCyprus.com chartervluchten naar Noord Cyprus, krijgt u warme maaltijden tijdens de vlucht, royale bagagevrijstelling en zijn alle belastingen en supplementen inbegrepen - geen verborgen extra's.

Rechtstreekse vluchten naar Noord Cyprus via Larnaca

Transfertijd naar Kyrenia: 1 uur 30 min

Transfertijd naar Famagusta: 40 min

  • Direct non-stop vliegen zonder touch-downs
  • Keuze uit meer dan 20 vertrekluchthavens vanuit het VK en Nederland
  • Alle grensformaliteiten worden afgehandeld door onze ervaren chauffeurs.

Door via Larnaca naar Noord Cyprus te vliegen, heeft u een ruimere keuze aan luchtvaartmaatschappijen, vluchttijden en regionale vliegvelden, plus de mogelijkheid van lijn- of chartervluchten.

De vliegtijden naar de luchthaven van Larnaca in Zuid Cyprus zijn korter, rond 4,5 uur, en er is geen sprake van een Turkije-touchdown. Boek onze privé-taxitransfers vanaf Larnaca, en binnen slechts 90 minuten na de landing in Larnaca kunt u naast het zwembad van uw Famagusta of Kyrenia hotel zitten.

Blue Air flights to North Cyprus

Blue Air staat vermeld bij de beste low-cost maatschappijen van TripAdvisor in 2019 in Europa. Blue Air vliegt sinds 2004 en verzorgt vluchten van Londen Luton en Birmingham rechtstreeks naar Noord Cyprus met een transfer van 90 minuten vanaf de luchthaven van Larnaca.

British Airways flights to North Cyprus

British Airways is misschien niet altijd de goedkoopste luchtvaartmaatschappij die beschikbaar is voor Noord Cyprus, maar het is zeker een van de beste luchtvaartmaatschappijen en ook de grootste van het Verenigd Koninkrijk. British Airways is al meer dan 100 jaar actief en is een van de meest punctuele luchtvaartmaatschappijen. Wanneer u bij British Airways boekt, kunt u verzekerd zijn van een goede service. British Airways vliegt dagelijks van London Heathrow rechtstreeks naar Larnaca Airport.

Easyjet flights to North Cyprus

EasyJet is opgericht door de Grieks-Cypriotische ondernemer Stelios Haji-Ioannou. Sir Stelios heeft een bijdrage geleverd aan de vrede op Cyprus door het aanbieden van bicommunale prijzen voor zakelijke samenwerking tussen Turks-Cyprioten en Grieks-Cyprioten. Izzet Zorlu was een van de eerste prijswinnaars.

EasyJet biedt concurrerende prijzen rechtstreeks naar Larnaca Airport vanaf vele Britse luchthavens, waaronder London Gatwick, Bristol en Liverpool.

Jet2 flights to North Cyprus

Jet2's eerste slogan was "The Airline of the North" en hoewel ze vluchten vanuit Zuid-Londen aanbieden, beweren ze zich vooral te richten op de bovenste helft van Engeland. Jet2 is nu de vierde grootste luchtvaartmaatschappij in het Verenigd Koninkrijk. Jet2 vliegt vanuit Manchester, Edinburgh, Birmingham, Glasgow, Newcastle, East Midlands, Leeds Bradford en Stansted rechtstreeks naar Larnaca Airport. De meeste directe vluchten naar Noord-Cyprus zijn met Jet2.

Wizz Air flights to North Cyprus

Wizz Air is een Hongaarse low-cost maatschappij. Wizz Air biedt helaas alleen vluchten aan van London Luton Airport rechtstreeks naar Larnaca Airport. U kunt er echter zeker van zijn dat de prijs altijd concurrerend is.

TUI Airways flights to North Cyprus

TUI Airways, voorheen Thomson Airways en vaak aangeduid als TUI UK, is de grootste chartermaatschappij ter wereld. TUI Airways vliegt vanaf een groot aantal Britse luchthavens, waaronder Glasgow, Edinburgh Doncaster Sheffield, Manchester, East Midlands, Birmingham, Bristol, Cardiff, Exeter, London Stansted en London Gatwick.

Transavia Airways flights to North Cyprus

Transavia is een budgetluchtvaartmaatschappij die in 1965 is opgericht. Al meer dan 50 jaar lang brengen zij hun passagiers met veel plezier naar de mooiste zakelijke en vakantiebestemmingen in Europa en daarbuiten. Transavia is onderdeel van de AIR FRANCE KLM Groep. Daarmee behoren ze tot de grootste luchtvaartgroep van Europa. Drie (3) keer per week vliegt Transavia rechtstreeks van Amsterdam naar Larnaca en terug.

Hulp Nodig?

Weet u niet zeker of vluchten naar Ercan of Larnaca het beste voor u zijn?

Wilt u meer weten over privé-taxitransfers of het oversteken van de grens?

Zie onze Noord Cyprus vlucht pagina's voor meer informatie over Onur Air vluchten naar Ercan Airport, directe vluchten naar Cyprus Larnaca met lijn- en chartermaatschappijen, en waarom het geen goed idee is om vluchten naar Pafos in Zuid Cyprus te kopen!

Bel ons op 0800 612 6600 en ons team van Noord Cyprus vluchtspecialisten zal u begeleiden bij al uw opties voor vluchten naar Noord Cyprus.

Hotels in Noord Cyprus