• Home
 • Ons Privacybeleid

Privacybeleid

Effectief 25/05/2018

Onze verplichting tot privacy

Uw privacy is belangrijk voor ons. Om uw privacy beter te beschermen, bieden wij deze verklaring aan waarin onze online informatiepraktijken en de keuzes die u kunt maken over de manier waarop uw informatie wordt verzameld en gebruikt, worden uitgelegd. Om deze verklaring gemakkelijk te kunnen vinden, laten wij deze zien op onze homepage en op elk punt waar persoonlijk identificeerbare informatie kan worden gevraagd.

Persoonsgegevens die u ons geeft

GoNorthCyprus.com verzamelt en gebruikt de informatie die u ons verstrekt. Wanneer u een reservering maakt, wordt u (minimaal) gevraagd naar uw volledige naam, e-mailadres, thuisadres, telefoonnummer, betalingsgegevens, geboortedatum, de namen van eventuele gasten die met u meereizen en eventuele speciale verzoeken die u voor uw Reis hebt. Klanten kunnen ook worden gevraagd om een beoordeling te geven van de service die zij hebben ontvangen (via Feefo). We verzamelen informatie over u die in uw recensies is opgenomen, zoals de naam die u gebruikt als u ervoor kiest om een recensie te geven.

Persoonsgegevens die u ons geeft over anderen

Misschien maakt u niet alleen een reservering voor uzelf. Het kan zijn dat u een reservering maakt met andere gasten wiens gegevens u verstrekt als onderdeel van de reservering, of dat u een reservering maakt namens iemand anders. We moeten u er echter op wijzen dat het uw verantwoordelijkheid is om ervoor te zorgen dat de persoon of mensen over wie u persoonlijke informatie hebt verstrekt, zich ervan bewust zijn dat u dit hebt gedaan en hebben geaccepteerd hoe GoNorthCyprus.com hun informatie gebruikt (zoals beschreven in deze privacyverklaring).

Persoonsgegevens die we automatisch verzamelen.

Zelfs als u uiteindelijk geen reservering maakt, verzamelen we bij een bezoek aan onze websites of App automatisch bepaalde informatie. Dit omvat uw IP-adres, de datum en tijd waarop u onze diensten hebt bezocht, de hardware, software of internetbrowser die u gebruikt en informatie over het besturingssysteem van uw computer, zoals applicatieversies en taalinstellingen. We verzamelen ook informatie over klikken en welke pagina's aan u zijn getoond.

Persoonsgegevens die we ontvangen van andere bronnen

Maar het zijn niet alleen de dingen die u ons vertelt - we kunnen ook informatie over u ontvangen uit andere bronnen. Dit zijn onder andere zakelijke partners, zoals gelieerde partners, en andere onafhankelijke derden, en alles wat we van hen krijgen kan worden gecombineerd met informatie die door u wordt verstrekt. De GoNorthCyprus.com-reserveringsdiensten worden bijvoorbeeld niet alleen beschikbaar gesteld via GoNorthCyprus.com en de GoNorthCyprus.com-apps, maar zijn ook geïntegreerd in diensten van affiliatie partners die u online kunt vinden. Wanneer u gebruik maakt van een aantal van deze, geeft u de reserveringsgegevens door aan onze zakenpartner, die vervolgens uw gegevens aan ons doorstuurt. Aanbieders kunnen ook informatie over u delen met GoNorthCyprus.com - dit kan gebeuren als u ondersteuningsvragen heeft over uw hangende reservering wanneer er geschillen ontstaan over een reservering (hoewel we het natuurlijk niet leuk vinden als dat gebeurt).

De manier waarop we informatie gebruiken

Wij gebruiken de informatie die u over uzelf verstrekt bij het maken van een reservering alleen om die reservering af te ronden. We delen deze informatie niet met externe partijen, behalve voor zover dat nodig is om die reservering af te ronden. We gebruiken retouradressen om u een reserveringsbevestigingsmail te sturen. Dergelijke adressen worden niet voor andere doeleinden gebruikt en worden niet met externe partijen gedeeld. U kunt zich bij onze website registreren als u onze catalogus en updates over onze nieuwe producten en diensten wilt ontvangen. Informatie die u op onze website indient zal niet voor dit doel worden gebruikt, tenzij u het registratieformulier invult. Tot slot gebruiken of delen wij de persoonlijk identificeerbare informatie die ons online wordt verstrekt nooit op manieren die geen verband houden met de hierboven beschreven manieren, zonder u ook de mogelijkheid te bieden om u af te melden of dergelijk niet-gerelateerd gebruik op een andere manier te verbieden.

Informatiebeveiligingsmedewerker

U kunt een kopie opvragen van alle persoonlijke gegevens die wij over u hebben. Wij brengen geen kosten in rekening voor verzoeken om persoonlijke gegevens. Al uw vragen en verzoeken met betrekking tot persoonlijke gegevens moeten schriftelijk worden ingediend bij onze Data Protectie Medewerker en moeten het volgende bevatten:
 • Uw naam en postadres.
 • Details van uw verzoek.
 • Alle gegevens die ons kunnen helpen bij het vinden van de informatie die het onderwerp van uw verzoek is, bijvoorbeeld: referentienummer van de reservering.
 • Een fotokopie van uw paspoort of rijbewijs, zodat we uw identiteit kunnen controleren.
 • Uw handtekening en de datum van het verzoek.
 • Als u een aanvraag indient namens een andere persoon dan is een ondertekende machtiging van die persoon vereist.
 • Data Protection Officer
 • GoNorthCyprus Travel Ltd.
 • Pacific Tourism Centre
 • 23 Ecevit Ave.
 • Kyrenia (Girne)
 • North Cyprus
 • via Mersin 10 TURKEY

Cookie Verklaring

Wanneer u gebruik maakt van onze online diensten, inclusief onze applicaties, kunnen cookies en andere traceertechnologieën op verschillende manieren worden gebruikt, zoals om de website GoNorthCyprus.com te laten werken, om het verkeer te analyseren, of voor advertentiedoeleinden. Deze technologieën worden ofwel rechtstreeks door ons gebruikt, ofwel door onze zakelijke partners, waaronder externe dienstverleners en adverteerders waarmee we samenwerken.

Hoe u contact met ons kunt opnemen

Als u andere vragen of zorgen hebt over dit privacybeleid, neem dan contact met ons op..

Hotels in Noord Cyprus