Hanna Koumi Boutique Hotel

Hotel in 37.3 km van het centrum Kyrenia

Zie alle Bezienswaardigheden Zie alle Beoordelingen

Bezienswaardigheden in de buurt

  • Blue House (Mavi Köşk) - 5 minute rijden
  • Denizkizi Beach - 26 minute rijden
  • Escape Beach - 27 minute rijden
  • Kervansaray Beach - 29 minute rijden
Zie alle Bezienswaardigheden

Selecteer uw Kamer

Incheckdatum:
DD MMM YYYY
Uitcheckdatum:
DD MMM YYYY
Nachten:
0 Nachten
Uw Groep:
0 Kamer
0 Volwassene
0 Kind

About Hanna Koumi Boutique Hotel

HOTEL INFO

Van authentiek stenen huis naar gastvrij boetiekhotel

Het Hanna Koumi Boutique Hotel, gelegen in de heuvels en met uitzicht op de kust, is door de eigenaren met liefde gerestaureerd vanuit een origineel stenen huis.

In elk van de zes slaapkamers is elk detail gepland, van het herstellen van de originele oude stenen muren tot het toevoegen van moderne luxe, zoals de komvormige wastafels in de badkamer en de efficiënte airconditioning. De kamers zijn voorzien van ruime bedden en open haard voor de winteravonden. Elke kamer heeft een flatscreen-tv, gratis Wifi en luxe toiletartikelen in de badkamer en dikke pluizige witte handdoeken.

Begin uw dag met een continentaal ontbijt op de binnenplaats, inclusief vlees, kaas en fruit. s Avonds geniet u van een heerlijke maaltijd die door Angelica vers wordt bereid met lokale ingrediënten.

Loop de deur uit om dit historische Maronitische dorp te verkennen, waar de bewoners afstammen van Arabische katholieken die hier in de 8e eeuw zijn gevlucht.

Geniet van de rustige lokale stranden, waaronder Akdeniz, waar, in het seizoen, nestelende zeeschildpadden hun eieren leggen in het warme zand. 

Ontdek historische bezienswaardigheden die de meeste toeristen niet kennen, laat staan bezoeken, zoals de overblijfselen van het Perzische paleis in Vouni, de dierenthema's van de Byzantijnse mozaïeken in het oude Soli.

Bij vluchten naar Noord Cyprus vanaf Amsterdam is een privé-taxitransfer inbegrepen bij elke NoordCyprus.com-pakketvakantie. Ontspan terwijl uw chauffeur u door het glorieuze landschap naar dit zeer bijzondere boetiekhotel brengt.

Boek uw volgende vakantie in het Hanna Koumi Boutique Hotel met NoordCyprus.com. Ons team is gevestigd in Noord Cyprus, dus we kennen onze hotels hier. Bel ons en stel uw vraag op 0800 612 6600 - we helpen u graag verder.


AMENITIES

Hanna Koumi Boutique Hotel Amenities

Hotel Amenities

  • Air conditioning

Hanna Koumi Boutique Hotel POINTS OF INTEREST NEARBY

Hanna Koumi Boutique Hotel on North Cyprus Map

  • Blue House (Mavi Köşk) - 5 min rijden
  • Denizkizi Beach - 26 min rijden
  • Escape Beach - 27 min rijden
  • Kervansaray Beach - 29 min rijden

Hotels in Noord Cyprus