Noord Cyprus Transfers vanaf £25

Privé luchthaventransfers van Ercan Airport, Larnaca Airport en Pafos Airport naar heel Noord Cyprus, inclusief hotels in Kyrenia, Famagusta, Bafra en Nicosia.

Selecteer uw transfergegevens

Pick-up Locatie
Drop-off Locatie
Soort Transfer

Begin uw vakantie vanaf het moment dat u aankomt met privé-taxitransfers van GoNorthCyprus.com. Omzeil lange taxiwachttijden en vergeet de saaie bustransfers die voordat ze bij het uwe zijn, stoppen bij de hotels van alle anderen!

Als u zich op de luchthaven (Ercan, Larnaca of Paphos) bevindt en onmiddellijk hulp nodig heeft, bel dan +90 533 851 25 57 of +90 533 870 70 29.

Met een privé taxitransfer vanaf Ercan Airport kunt u bijvoorbeeld binnen 45 minuten na de landing in uw Kyrenia-hotel zijn. Al onze transfers zijn privé-taxi transfers in ruime auto's met airconditioning, met behulpzame en oplettende chauffeurs.

We kunnen privé-taxitransfers regelen voor elk deel van Cyprus. Typ de eerste paar letters van uw ophaallocatie in ons zoekveld en kies uw locatie.

Ercan Airport Transfers

Vergeet de wachtrijen voor de Ercan luchthaven taxi's, en boek een privé transfer van Ercan luchthaven naar uw Kyrenia hotel, strandresort of huurvilla met GoNorthCyprus.com.

Met privé-transfers van Ercan naar Kyrenia kunt u al binnen 40 minuten ontspannen in uw hotel, terwijl de andere gasten nog in de transferbus zitten!

Uw vriendelijke Ercan-transferchauffeur zal u bij aankomst ontmoeten en uw bagage naar uw privétaxi brengen. Stap in onze comfortabele auto met airconditioning of people-mover en ontspan terwijl uw privétaxi u van de Ercan-luchthaven naar Kyrenia of Famagusta voert door een prachtig landschap.

Ercan Airport Transfers

Larnaca Airport Transfers

Met GoNorthCyprus.com is uw Larnaca transfer gemakkelijk en heerlijk ontspannend.

Onze ervaren Larnaca luchthaventransferchauffeur zal u opvangen in Arrivals, en u naar uw privé-taxi helpen die naast de terminal geparkeerd staat. Ga lekker zitten en ontspan in onze ruime, schone auto's met airconditioning - geen formulieren voor huurauto's om in te vullen, geen hoteltransferbussen, geen wachtrijen voor taxi's en geen familie-ruzie bij het lezen van een kaart!

Bij alle transfers van Larnaca naar Kyrenia en Famagusta maakt u een korte stop bij een grensovergang, waar uw chauffeur in ongeveer 2 minuten voor al het nodige papierwerk zorgt!

Ercan Airport Transfers

Noord Cyprus Taxi Transfers

Uw Noord Cyprus vakantie staat in het teken van ontspanning, dus als het rijden in het buitenland u stress bezorgt, laat dan onze privé taxichauffeurs het werk doen terwijl u naar het landschap kijkt!

Met een privé-chauffeur in Noord Cyprus kunt u zonder zorgen gaan en staan waar u wilt.
• Ga lekker los in Ayia Napa voor een dag, zonder de kosten van een overnachting
• Verken Famagusta met een dagtocht vanuit Kyrenia - geen parkeer- of verkeerszorgen!
• Op Villa- of huizenjacht? Bespaar tijd en bezoek verschillende Noord Cyprus makelaars in één ochtend; onze chauffeurs weten waar hun kantoren zijn

Hotels in Noord Cyprus